X
0

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Evenimente


Fă din evenimentul tău special, unul de neuitat!


           Pentru  ca evenimentul tău să fie unul reușit si invitații tăi să se simtă răsfățati prin servirea unor dulciuri de foarte bună calitate si cu un aspect impecabil, realizate cu grijă cu cele mai bune ingrediente de pe piață, fără aditivi, potențiatori de gust, arome false (identic naturale), înlocuitori etc., alege produsele RCD! 

          Candy-bar-urile RCD pentru evenimente speciale sunt gândite și concepute pentru a satisface gusturile variate ale invitaților tăi și îi vor surpinde până și pe cei mai pretențioși dintre ei. Acestea sunt dimensionate perfect raportat la numărul de invitați și nu recomandăm subdimensionarea acestora! 

             Torturile de eveniment vor avea compozitii din cele existente pe site iar forma și designul exterior al acestuia vor fi stabilite împreună cu tine, prețul decorului fiind calculat separat, în funcție de complexitate și necesități. Pentru compozițiile noastre clasice (blat-cremă) recomandăm porții de 120g/persoană!

             Torturile pe bază de mousse nu pot fi realizate sub forma unui tort clasic etajat, ci doar sub formă de monoporții (100g) și machetă de prezentare. 


            Livrarea la temperatură controlată, amenajarea candy-bar-ului (așezarea prăjiturilor pe recuzita de suport RCD), sunt incluse în preț! Nu punem la dispoziție mese de suport, litere volumetrice, flori sau alte elemente de decor pentru candy-bar!

                 Pentru recuzita folosită pentru candy-bar, se percepe o garanție de 500 de lei, ce va fi restituită în termen de 10 zile de la data evenimentului, dacă aceasta va fi recuperată în întregime și nedeteriorată după eveniment.

              Vă rugăm să vă asigurați că la locația la care care vor fi livrate produsele există o persoană care să poată lua în primire produsele și să existe posibilitatea depozitării tortului la o temperatură scăzută (0-4 grade Celsius) până la momentul prezentării și porționării! Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio problemă apărută după predarea tortului și a produselor de candy-bar!

            Candy-bar-ul va fi amenajat cu maxim 1 oră înainte de ora comunicată de tine pentru venirea invitaților! Recomandăm amenajarea acestuia în interiorul locației, într-o zonă cu aer condiționat! Nu recomandăm amenajarea candy-bar-ului cu 2-3 ore înainte de venirea invitaților, pe terase, în aer liber, în special cand temperaturile de afară depășesc 25 de grade Celsius și nu ne asumăm răspunderea pentru nicio problemă apărută după amenajarea candy-bar-ului într-una din aceste situații!

              Produsele vor fi livrate la locație cu autoutilitară frigorifică, la temperatură controlată (0-4 grade Celsius), avizată și autorizată DSV!


         Te rugăm să completezi formularul de mai jos și vom reveni către tine cu o ofertă personalizată!

Alege Candy Bar-ul potrivit evenimentului tău, fie că este nuntă, botez sau petrecere privată. Îți oferim o gamă largă de produse pe care le poți folosi în barul de prăjituri, iar design-ul îl vom crea în funcție de tematica evenimentului. În prețul candy bar-ului este inclus:

  • Degustare gratuită și alegerea produselor pentru candy bar. Toate prăjiturile sunt create exclusiv în laboratorul nostru
  • Supoturi și standuri adecvate pentru fiecare tip de dulciuri, alese atent pentru a respecta tematica petrecerii precum și linia generală a sălii
  • Obiecte de decor, rame foto, litere volumetrice, toate acestea conferind candybar-ului un look unic, personalizat
  • Transportul frigorific și amenajarea la locație, precum și dezasamblaarea candybar-ului la sfarșitul evenimentului și recuperarea obiectelor de decor

Spune-ne mai multe despre evenimentul tau:

text 1

text 2

text 3

text 4

text 5

text 6

text 7

text 8

whatsapp